سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مادر شهید حسین غلام کبیری می‌گوید: باور کنید آن شب اگر می‌دانستم که فرزندم کجا می‌رود و نتیجه‌اش چه خواهد شد من هم پا به پای او برای دفاع از اسلام می‌رفتم.

به گزارش خبرگزاری فارس، با نزدیک شدن سالگرد انتخابات روزهای تلخ و شیرین آن برای ملت تداعی می‌شود از جمله شیرینی‌ها حضور 85 درصدی مردم در پای صندوق‌های رای و آزموده شدن برخی خواص در فتنه‌ای دشمنان انقلاب اسلامی و از جمله تلخی‌ها از دست‌دادن چندین جوان این مرز بوم بدست فتنه‌‌گران که البته شهادت هدیه‌ خداوند به آنها بود.
شهید حسین غلام کبیری 18 ساله از جمله این جوان‌های بود که در 24 خرداد ماه 88 توسط اغتشاشگران مجروح شده و روز بعد به درجه رفیع شهات نائل آمد.
در این باره پیش از این محمدجواد صادقی فرمانده پایگاهی که وی در آن حضور داشته،گفته بود حسین غلام کبیری از نیروهای گردان عاشورا و جانشین عملیات پایگاه مقاومت حجتیه حوزه 355 نیروی مقاومت شهرری بود که حضور فعالی در بسیج داشت. طی اغتشاشات اخیر، وی از نیروهای آماده‌باش و داوطلب در ایجاد آرامش بود که 3 روز قبل از شهادت، حکم مأموریت از طرف فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دریافت کرده بود و ساعت 12 شب 25 خرداد با اعلام اغتشاش در اطراف سعادت‌آباد، به همراه فرمانده گردان عاشورا و نیروی بسیج اکیپ موتور ‌سوار به سمت سعادت‌آباد رفتند، گروه شهید کبیری و 4 نفر از دوستانش کنار جاده با موتور ایستاده بودند که پراید مشکی رنگ با وارد کردن ضربه سختی به شهید کبیری متواری شد؛ با ضربه سختی که به شهید کبیری وارد شد، وی از ناحیه شکم و دو پا مجروح و همچنین دچار خونریزی داخلی شد و ساعت 2:30 دقیقه بامداد وی را به بیمارستان شهید مدرس انتقال دادند شهید کبیری بر اثر خونریزی داخلی به کما رفته و ساعت 3 بعدازظهر در بیمارستان شهید مدرس به شهادت ‌رسید و 4 نفر از دوستان وی که ضربه به ناحیه کمر و صورت آنها اصابت کرده بود، در بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند؛ با پیگیری پلیس امنیت مشخص شد که این پراید در چند نقطه دیگر نیز این کار را انجام داده و متواری شده است.
فرمانده پایگاه بسیج حجتیه شهر ری در خصوص نحوه حضور شهید‌ کبیری در پایگاه بسیج می‌گوید: از دوران نوجوانی در حقیقت از 4 سال گذشته در پایگاه حجتیه شهرری، فعالیت خود را به صورت جدی آغاز کرد، او روحیه امر به معروف فوق‌العاده‌ای داشت و از نیروهای متعهد به انقلاب و اسلام بود که در یادواره شهدا به عنوان نخستین داوطلب شرکت می‌کرد؛ حتی هنگام اعزام به میدان سعادت‌آباد نخستین داوطلبی بود که شجاعانه خود را آماده دفاع از دستاوردهای انقلاب و اسلام کرد.
مادر شهید با خوشحالی خطاب به قاتلان پسرش می‌گوید که ابر قدرت‌ها بدانند پشتیبان نظام و رهبری هستیم و اشک چشمانش آرام‌تر می‌گوید: باور کنید آن شب اگر می‌دانستم که فرزندم کجا می‌رود و نتیجه‌اش چه خواهد شد من هم پا به پای او برای دفاع از اسلام می‌رفتم.
پدر شهید کبیری نیز با بیان اینکه ساعت چهار صبح از مجروحیت فرزندش مطلع شده و سراسیمه خود را به بیمارستان رسانده است، می‌گوید: «حسین را روی تخت دیدم، او دست مرا گرفت و می‌خواست من را در آغوش بگیرد اما نتوانست. مسئولان بخش icu زمانی که متوجه وضع نامساعد فرزندم شدند من را از اتاق بیرون کردند، پزشک معالجش بیرون از اتاق به من گفت اگر خونریزی داخلی حسین بند بیاید، ما او را عصر برای عمل پایش به اتاق عمل می‌بریم.تصمیم گرفتیم به منزل برگردیم، در راه منزل بودیم که دخترم تماس گرفت و گفت چرا رفتید، با این تماس دلم شکت و فهمیدم که حسین شهید شده است.»
امروز در حالی یک‌سال از شهات شهید کبیری می‌گذرد که هنرمندان ما حتی یک کلیپ چند دقیقه‌ای برایش نساختند اما پروژه ندا آقا سلطان با 17هزار کلیب رنگارنگ همراه بوده است.


نوشته شده در  جمعه 89/3/28ساعت  9:4 صبح  توسط علی کریمی 
  نظرات دیگران()

گروه فضای مجازی: مدیر پایگاه وبلاگ‌نویسان ارزشی، با بیان این‌که عملکرد سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه قم در پاسخ‌گویی به شبهات وهابیت در فضای مجازی خوب بوده، گفت: این دو مرکز هنوز به طور جدی برای تولید محتوا در جنگ نرم با وهابیت اقدام نکرده‌اند.

علی کریمی، مدیر پایگاه وبلاگ‌نویسان ارزشی، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، در تعریف خود از جنگ نرم و شاخصه‌های آن گفت: جنگ نرم جنگ افکار و اندیشه‌هاست و طرفی که در این جنگ تهاجم می‌کند افکار گروه مخاطب خود را مورد حمله قرار می‌دهد و می‌خواهد که هویت دینی مخاطب را از او بگیرد؛ چراکه کسی که بی‌هویت شد باید یک جایگزین شده داشته باشد و در این مواقع دشمن می‌تواند فرهنگ سکولار خود را به مخاطب القا کند؛ بنابراین این مقدمه‌ای برای دشمن خواهد بود برای این‌که بر کشوری مسلط شود.

وی ادامه داد: جنگ نرم در حال حاضر بین اسلام و نظام سلطه و فرقه‌های انحرافی است؛ تفاوتی که جنگ نرم با جنگ سخت دارد این‌که جنگ نرم نامحسوس است؛ در جنگ سخت کشتار و خونریزی وجود دارد و تلفات جنگ سخت فیزیکی است، ولی تلفات جنگ نرم بیشتر از جنگ سخت است، علی‌رغم این‌که فیزیکی نیست؛ چراکه در این جنگ تعداد بیشتری از افراد ممکن است از نظام خود بریده شوند.

کریمی اضافه کرد: جنگ نرم در مقایسه با جنگ سرد هزینه کمتری می‌برد، جنگ نرم طولانی مدت است، ولی جنگ سخت با سرعت بیشتری اتفاق می‌افتد.

وی در ارزیابی خود از عملکرد ما در مقابله با جنگ نرم فرقه‌های انحرافی؛ چون وهابیت، افزود: در خود فضای مجازی نیز این جنگ نرم به دو شکل هک کردن و تولید محتوا نمود پیدا کرده است.

وی افزود: در رابطه با هک، ما موفق‌تر بودیم، ولی شخصاً اعتقادی به هک ندارم، در حال حاضر دو میلیارد سایت و وبلاگ داریم چه میزان از این تعداد را می‌توانیم هک کنیم؟! چراکه همواره جایگزینی برای سایت‌ها و وبلاگ‌های هک شده وجود دارد.

این فعال رسانه‌ای با بیان این‌که مهم‌ترین عرصه‌ای که ما در این زمینه باید جدی وارد شویم، تولید محتوا است، گفت: البته ما بعد از جنگ غزه در بلاگستان به طور جدی وارد شدیم و برای اولین بار بلاگستان جلوی نظام سلطه ایستاد و برخلاف گذشته که وبلاگستان دنباله رو سایت‌ها بود در اینجا وبلاگ‌ها پیشرو بودند.

در رابطه با هک ما موفق‌تر بودیم ولی من شخصاً اعتقادی به هک ندارم در حال حاضر دو میلیارد سایت و وبلاگ داریم چه میزان از این تعداد را می‌توانیم هک کنیم؟!

مدیر پایگاه وبلاگ‌نویسان ارزشی یادآور شد: نقطه ضعف ما در جنگ نرم تولید محتوا است و ما باید تمام توان خود را روی تولید محتوا بگذاریم و سایت‌‌های بزرگی مانند تبیان و ایکنا می‌توانند برای تولید محتوا در این فضا فعالیت بیشتری کنند.

این فعال فضای مجازی اضافه کرد: تولید محتوا در جنگ نرم؛ مانند اکسیژن است و باید روی این موضوع بیشتر تکیه کنیم.

کریمی درباره نقش شبکه‌های اجتماعی در جنگ نرم علیه فرقه‌های انحرافی همچون وهابیت گفت: ما در شبکه‌های اجتماعی کمتر حضور داشتیم و متأسفانه برنامه مدون برای آینده نداریم و اگر در شبکه‌های اجتماعی نیز حضور داریم بتدریج حذف می‌شویم، دراینجا اگر دولت رسالتش را در حمایت مالی و محتوایی از وبلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی انجام دهد این‌ها می‌توانند ادامه حیات دهند و فعالیت کنند.

وی صرف پاسخ‌گویی به شبهات وهابیت در فضای مجازی را کافی ندانست و تصریح کرد: شبهات ایجاد شده از سوی وهابیت با برنامه است و من مشاهده کردم که بسیاری از محتوای تولید شده در وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های وهابی از جای دیگری تأمین می‌شود و در واقع این فرقه با برنامه در این فضا ظاهر می‌شود.

وی با بیان این‌که پاسخ‌گویی به شبهات تنها یک راه دفاعی است، گفت: ما باید حمله کنیم و نقاط ضعف این فرقه را استخراج و از آن استفاده کنیم.

کریمی با تأکید بر این‌که عملکرد سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه قم در پاسخ‌گویی به شبهات خوب بوده است، ولی وارد تولید محتوا نشده‌اند، افزود: این مسئله به این دلیل است که سازمان‌های ما به طور کلی به این فضا اعتقاد ندارند.

وی تصریح کرد: اگرچه درجه نفوذ اینترنت 25 درصد است، ولی این نفوذ روی نخبگان است و کسانی که در این فضا حضور دارند افرادی هستند که در فضای مجازی مؤثر هستند و می‌‌توانند پست‌های کلیدی را در جامعه بر عهده بگیرند.


نوشته شده در  پنج شنبه 89/3/13ساعت  3:49 عصر  توسط علی کریمی 
  نظرات دیگران()


لیست کل یادداشت های این وبلاگ
موضع گیری های شاذ آقای مطهری(نامه به فرمانده سپاه)
پیامی آورده اند - شهدای غواص چه می گویند؟
کمپین من یمنی هستم
[عناوین آرشیوشده]